۵ تاکتیک ساده و سریع برای افزایش سئو
نوشته شده توسط : princess76

آیا می‌خواهید با کمترین تلاش بیشترین نتیجه را بگیرید؟ در این مطلب ۵ تاکتیک ساده را برای شما بیان می‌کنیم که می‌تواند به افزایش سئو منجر شود.

اکثر افرادی که در سئو تازه‌‎کار هستند، به دنبال چیزی می‌گردند که جادو کرده و تمام مشکلاتشان را حل کند. خبر بد این است که چنین چیزی وجود ندارد. اما به‌عنوان خبر خوب می‌توانم به تاکتیک‌های پرشماری اشاره کنم که اگرچه جادو نمی‌کنند، اما اجرای نسبتاً ساده‌ و بازدهی بالا دارند.

همه‌ی ما می‌خواهیم بیشترین بازدهی را از زمان، تلاش و پول هزینه شده در سئو دریافت کنیم. امروز می‌خواهم با شناسایی ۵ تاکتیک در دسترس و آماده به شما در این زمینه یاری برسانم؛ برخی از وظایف سئو که احتمالاً آن‌ها را سرسری گرفته‌ یا مدت‌زمان زیادی است که آن‌ها را به‌روزرسانی نکرده‌اید. این‌ها وظایف ساده‌ای هستند که در صورت اجرای صحیح، می‌توانند تاثیر مثبت و قابل توجهی را بر ترافیک ارگانیکتان بگذارند.

۱- بازبینی ساختار URL

روزی روزگاری متخصصین سئو یک ساختار مسطح برای URL را ترجیح می‌دادند، اما همان‌طور که بسیاری از ما می‌دانیم دیگر دنیای ما مسطح نیست، پس ساختار URL مسطح نیز یک تفکر از مد افتاده است. داشتن یک سلسله‌مراتب منطقی به موتورهای جستجو در راستای شناسایی دقیق ماهیت وب‌سایتتان یاری می‌رساند.

یک راه ساده برای شناسایی نقش سلسله‌مراتب وب‌سایت در سئو این است که تک‌تک صفحات داخل وب‌سایتتان را به‌صورت مجموعه‌ای از سبدهای تودرتو در نظر بگیرید.

صفحه‌ی اصلی شما به موضوع محوری مرتبط بوده و بزرگ‌ترین سبد محسوب می‌شود. تمامی صفحات سطح دوم شما در آن جای می‌گیرند. داخل این صفحات سطح دوم، تمامی صفحات سطح سوم یا مطالب مرتبط با صفحات سطح دوم جای می‌گیرند. این سه سطح گوناگون در اکثر سایت‌ها وجود دارند. البته در برخی موقعیت‌های کمیاب، داشتن چهار سطح هم می‌تواند منطقی باشد.

در روزگاران قدیم، این سلسله‌مراتب می‌توانست به معنای ایجاد مجموعه‌ای از پوشه‌های حقیقی بر روی سرورتان باشد، اما با سیستم‌های مدیریت محتوای مدرن نظیر وردپرس، به‌سادگی می‌توانید از ساختار موضوعی و پیکربندی پیوندهای یکتا (Pertmalinkها) بهره بگیرید. در ادامه URLها به‌صورت پویا و از طریق فایل .htaccess بازنویسی می‌شوند. اگر در دسته‌ی آدم‌های خیلی فنی قرار نمی‌گیرید نگران نباشید؛ وردپرس تمامی این بازنویسی‌ها را به‌صورت جادویی برایتان انجام می‌دهد.

اولین گام، تغییر تنظیمات پیوند یکتای پیش‌فرض است. در ادامه باید صفحات سطح دوم خود را منتشر کنید، البته اگر تاکنون این کار را نکرده‌اید و دسته‌های بلاگ مرتبط را نیز ایجاد نمایید. این دسته‌ها باید از انطباق کامل با صفحات سطح دوم برخوردار باشند. این جزئیات به‌ظاهر کوچک حیاتی هستند، زیرا نحوه‌ی ارزش‌گذاری هر صفحه‌ی وب‌سایت در نزد موتورهای جستجو را نسبت به سایر صفحات داخل سایت مشخص می‌کنند.

هنگامی‌که پیکربندی به‌درستی انجام گرفت، هر مطلب بلاگ یا صفحه‌ی سطح سوم به‌عنوان یک صفحه‌ی فرعی داخل صفحه‌ی سطح دوم و بر اساس دسته‌ی بلاگی که تخصیص داده‌اید قرار خواهد گرفت. به‌عبارت‌دیگر، هر مطلب صفحه‌ی سطح سوم قدرت بیشتری را به صفحه یا دسته‌ی بالادستی خود اضافه می‌کند.

۲- هرس کردن صفحات کم‌کیفیت/دارای ترافیک پایین

موتورهای جستجو تنها صفحات محدودی از وب‌سایتتان را بررسی خواهند کرد، بنابراین برای حصول اطمینان از بررسی مداوم ارزشمندترین محتوایتان، باید صفحات کم‌کیفیت یا صفحاتی که ترافیک اندک دارند را هرس کنید.

این موارد در دسته‌ی بالا گنجانده می‌شوند:

  • صفحاتی که دیگر به کسب‌وکارتان مرتبط نیستند.
  • چندین صفحه که می‌توانند در قالب یک صفحه ادغام شوند.
  • صفحاتی که هیچ ارزش واقعی به شما اضافه نمی‌کنند
  • مطالب از مد افتاده برای وبلاگ
  • محتواهای ضعیف
  • صفحاتی که کلمات کلیدی  کمتری را حجم را هدف‌گیری می‌کنند.

اگر زباله‌ها را کنار بگذارید، کیفیت کلی وب‌سایتتان ارتقا پیدا خواهد کرد؛ موتورهای جستجو تمایل بیشتری به بررسی صفحات باکیفیتتان خواهند داشت و به همین دلیل موارد به‌روزشده‌ی شما را زودتر پیدا می‌کنند.

این صفحات را به‌سادگی حذف نکنید، زیرا هرگونه تعادل میان آن‌ها را از دست خواهید داد. در عوض، یک ریدایرکت ۳۰۱ را هم برای موتورهای جستجو و هم برای بازدیدکنندگانی که می‌خواهند در یک صفحه‌ی متفاوت اما مرتبط در وب‌سایت به آن دسترسی پیدا کنند، فراهم نمایید. اگر وب‌سایت شما بر روی وردپرس اجرا می‌شود، تعدادی افزونه هستند که می‌توانند برای این کار به شما کمک کنند، اما ترجیح می‌دهم ریدایرکت‌ها در فایل .htaccess ایجاد شود، زیرا هر افزونه‌ای که اضافه کنید می‌تواند سرعت وب‌سایتتان را کاهش دهد، درحالی‌که باز کردن آن می‌تواند آسیب‌هایی را به هکرها وارد نماید. این روش پاک‌تر، بهینه‌تر و ایمن‌تر است.

قبل از اینکه کارتان را شروع کنید، باید یک پشتیبان از فایل .htaccess تهیه نمایید، زیرا یک خطای ساده هم می‌تواند کل وب‌سایتتان را منهدم کند.

می‌توانید معمولاً تعداد زیادی ریدایرکت را بنا به نیازتان ایجاد کنید، یک مورد به ازای هر خط، اما باید تمامی ریدایرکت‌ها مستقیماً از نقطه‌ی A به نقطه‌ی B بروند. توصیه می‌کنم حداقل سالی یک بار آن‌ها را بازبینی کنید – اگر چندین نفر روی سایت کار می‌‎کنند این بازبین‌ها را بیشتر کنید- دلیل این کار یافتن مواردی است که چندین ریدایرکت را گنجانده‌اند. (مثلاً ریدایرکت از A به B به C باید صرفاً ازA به C باشد)

۳- بهبود سرعت صفحه

سرعت صفحه یک بعد اساسی در سئوی مدرن محسوب می‌شود و حوزه‌ای است که اکثر وب‌سایت‌ها عملکرد ضعیفی در آن دارند. خوشبختانه این حوزه بازده زیادی نیز دارد، زیرا می‌توانید بهبودهای قابل توجه را با صرف کمترین تلاش، زمان یا پول به دست بیاورید.

اولین کاری که باید انجام دهید، دوری از هاست‌های خیلی ارزان است. تقریباً هر هاست وب معتبر به شما بسته‌های هاستینگی ارائه می‌کند که به‌صورت ویژه برای وردپرس بهینه شده‌اند، اکثر آن‌ها SSL ارائه کرده و همچنین کش و CDN را با قیمتی عرضه می‌کنند که بسیار بهتر از حساب‌های هاستینگ مشترک هستند. این حساب‌های مشترک کند بوده و توسط مردم زیادی مورد استفاده قرار می‌گیرند. حرکت به سمت یکی از این هاست‌های تخصصی وب در قیاس با سایر اقدامات، معمولاً بزرگ‌ترین بهبود در سرعت صفحه را برایتان به همراه خواهد داشت.

کاهش تعداد افزونه‌های نصب‌شده معمولاً گام بعدی بهبود محسوب می‌شود، زیرا هر افزونه نیاز به اندکی (و در بعضی موارد مقدار زیادی) قدرت پردازنده برای هر بارگذاری صفحه دارد و بسیاری از آن‌ها نیز یک یا چند تصویر، اسکریپت و فایل CSS را بارگذاری می‌کنند. تمام این موارد به‌سرعت روی هم جمع می‌شوند. هرقدر درخواست‌های http کمتر باشد، وب‌سایتتان سریع‌تر بارگذاری خواهد شد.

درنهایت مطمئن شوید فایل‌های صوتی تصویری شما دارای اندازه‌ی درست بوده و بهینه‌سازی شده باشند. تصاویر و ویدئوها می‌توانند تاثیر به‌شدت منفی را بر سرعت صفحه داشته باشند؛ علی‌الخصوص روشی که اکثر افراد آن‌ها را بارگذاری می‌کنند. یک فرد معمولی در مورد ابعاد یا اندازه‌ی فایل تصویری فکر نمی‌کند، آن‌ها صرفاً به این فکر می‌کنند که عکس زیبای خود را از آیفونشان برداشته و در وب‌سایت بگذارند. درهرحال آن‌ها تشخیص نمی‌دهند که این تصویر بسیار بزرگ‌تر از مقدار لازم برای سایتشان است و به‌سادگی آن را بارگذاری کرده و سرعت صفحه را کاهش می‌دهند.

جای تعجب ندارد که عکس معمول در یک گوشی هوشمند می‌تواند ۴۰ برابر بزرگ‌تر از مقدار موردنیاز برای استفاده در وب باشد. اگر تنها تعداد کمی از این تصاویر بهینه‌سازی نشده را روی صفحه بگذارید، به‌شدت بر سرعت آن تاثیر خواهید گذاشت، علی‌الخصوص اگر برای دستگاه‌های موبایلی باشد.

در اینجا تعدادی ترفند برای بهینه‌سازی فایل‌های صوتی تصویری آورده شده است:

تصاویر

  • JPG برای اکثر عکس‌ها مناسب بوده و GIF یا PNG را معمولاً برای عکس‌هایی که نواحی تک‌رنگ بزرگ‌تری دارند، استفاده کنید.
  • تصاویر تصاویر را با اندازه‌ی درست استفاده کنید. اگر تصویری با عرض ۸۰۰ پیکسل بر روی وب‌سایتتان نمایش داده می‌شود، لزومی ندارد که از عرض تصویر ۱۶۰۰ پیکسل استفاده نمایید.
  • فایل تصویر را فشرده کنید. فتوشاپ علاوه بر اینکه یک نرم‌افزار ویرایش تصویر برتر است، توانایی خارق‌العاده‌ای در فشرده‌سازی تصویر دارد.همچنین افزونه‌های رایگان وردپرس نظیر Imsanity، EWWW Image Optimizer و TinyJPG وجود دارند که به‌صورت خودکار تصاویر بارگذاری شده توسط شما را فشرده می‌کنند.

ویدئو

  • قالب مناسب را انتخاب کنید. در اکثر موارد MP4 مناسب است، زیرا کوچک‌ترین اندازه‌ی فایل را نتیجه می‌دهد.
  • آن را بر اساس اندازه‌ی صفحه‌ی بازدیدکنندگانتان با ابعاد بهینه ارائه نمایید.
  • درصورتی‌که وجود صدا لزومی ندارد آن را حذف کنید (مثلاً در زمانی که ویدئو به‌عنوان یکی از المان‌های پس‌زمینه نشان داده می‌شود).
  • فایل ویدئویی را فشرده کنید. اکثر اوقات از اداب پریمیر استفاده می‌کنم، اما Camtasia نیز یک گزینه‌ی قابل اتکا است. همچنین ابزارهای رایگان و آنلاین نظیر فشرده‌کننده‌ی ویدئوی ClipCamp وجود دارند.
  • طول ویدئو را به حداقل برسانید.
  • ویدئوها را در آپارات و یا یوتیوب  بارگذاری نمایید و از کد جانمایی آن‌ها در وب‌سایت بهره بگیرید.

۴- ایجاد و یا هرس لینک‌های داخلی

لینک‌های داخلی نقش ارزشمندی را در سئو ایفا می‌کنند و در این میان می‌توان به دلایل فنی و تاثیر مثبت آن‌ها بر تجربه‌ی کاربری اشاره نمود.

از منظر فنی، لینک‌‎های داخلی به موتورهای جستجو در راستای یافتن تعداد صفحات بیشتر داخل وب‌سایت و همچنین شناسایی مهم‌ترین صفحات یاری می‌رسانند. از منظر تجربه‌ی کاربری، آن‌ها به افراد کمک می‌کنند محتواهای پاسخ‌گو به سوالات را پیدا کرده و به مدت طولانی‌تری آن‌ها را در سایت نگه می‌دارند.

اگرچه ایجاد چنین تعادلی ظرافت می‌خواهد. مهم است که به تعداد کافی لینک داخلی داشته باشیم تا بتوانیم تاثیر لازمه را بگذاریم، اما افراط نکردن در این زمینه هم اهمیت دارد؛ درصورتی‌که تعداد زیادی لینک داخلی داشته باشید، خزنده‌های موتور جستجو دچار سردرگمی شده و بازدیدکنندگان انسانی نیز اذیت می‌شوند.

می‌توانید (و گاهی اوقات مجبورید) این کار را به‌صورت دستی انجام دهید، اما تعدادی افزونه‌ی وردپرس هستند که به شما در راستای کنترل پویای لینک‌های داخلی در حوزه‌ی مدیریتی یاری می‌رسانند (مانند SEO Smart Links ). این کار افزودن، ویرایش و حذف لینک‌های درونی را ساده و آسان می‌کند.

اولین گام، گنجاندن لینک‌های داخلی از صفحات مرتبط در تمامی صفحات واقع در بالای سایتتان است که محصولات یا خدماتتان را پوشش می‌دهند. همچنین باید لینک‌های داخلی را در هر یک از صفحات یا مطالبی که برای کلمات کلیدی پرترافیک یا در درجه‌ی پایین‌تر برای کلمات کلیدی پشتیبان هدف‌گذاری شده‌اند بگنجانید. هیچ فرمول یا نسبت جادویی برای این کار وجود ندارد، اما اگر به ازای هر چند پاراگراف یک لینک داخلی بگذارید، درمجموع عملکرد خوبی خواهید داشت.

ازآنجایی‌که صفحات بی‌کیفیت یا کم‌ترافیک را هرس می‌کنید، باید هرگونه لینک داخلی قدیمی به آن صفحات را نیز هرس کنید. حال زمان خوبی برای هرس کردن هرگونه لینک معیوب به وب‌سایت‌های بیرونی است

۵- استفاده از روابط موجود برای دریافت لینک‌های ورودی باکیفیت

می‌دانید که لینک‌های باکیفیت در سئوی امروز چه ارزشی دارند و احتمالاً می‌دانید که به دست آوردن چنین لینک‌هایی تا چه میزان دشوار است. لینک‌های باکیفیت به زمان و تلاش زیادی برای حصول نیاز دارند و این امر بدین معناست که ایجاد لینک‌های باکیفیت یک وظیفه‌ی قابل اغماض نیست. شاید در نگاه اول چنین موردی بد به نظر برسد اما در اصل یک مزیت است، زیرا اکثر رقبایتان یا از تاکتیک‌های نادرست برای ساخت لینک‌های غیرموثر و بی‌کیفیت استفاده می‌کنند یا اینکه به‌کل لینک‌سازی را رها می‌نمایند.

جستجو برای دریافت لینک‌های مرتبط کماکان مهم است، زیرا زمانی که یک دوست از شما درخواست لینک دادن به محتوای نامرتبط می‌کند، آن نوع لینک معمولاً هیچ تاثیر مثبتی بر رتبه‌بندی شما نخواهند گذاشت. حتی امکان دارد درصورتی‌که الگوریتم گوگل نوعی الگو را از این فعالیت ردیابی کند، به وب‌سایت شما و دوستتان آسیب برسد.

اگر در شروع کار هستید و هنوز روابط قدرتمندی ندارید، پاسخ ما به شما شروع به فرایند لینک‌سازی است.

موارد دیگر..

پنج تاکتیک ساده را مشخص کردم که امروزه هر کس می‌تواند از آن‌ها برای بهبود نتایج سئو استفاده کند، اما شاید شما هم چند مورد بلد باشید که در اینجا ذکر نکرده باشم.





:: بازدید از این مطلب : 759
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 5 مهر 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: